Oppilaitosyhteistyö

Mediatalo ESA tekee oppilaitosten kanssa yhteistyötä ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan nykyaikaisen ja uudistuvan organisaation eri yksiköihin.

Tarjoamme 3-6 kk mittaisia työharjoittelupaikkoja journalismin, myynnin, markkinoinnin, hallinnon sekä graafisen alan parissa. Laita tietoja itsestäsi ko. toiminnon vastuuhenkilölle, ja kerro miksi haluaisit suorittaa harjoittelun juuri meillä. Mediatalo ESAlle on mahdollista tehdä myös opinnäytetyö sopivan aiheen löytyessä. Harjoittelujakson kaksi ensimmäistä kuukautta tarjoamme lounasedun, tämän jälkeen harjoittelusta maksetaan harjoittelupalkkaa 1000€/kk.

Teemme yhteistyötä muun muassa Lahden ammattikorkeakoulun ja Koulutuskeskus Salpauksen kanssa. Lisäksi olemme mukana opiskelija- ja rekrytointimessuilla, ja meiltä voi pyytää henkilöä oppilaitokseen esimerkiksi luennoitsijaksi.

Ota yhteyttä:
Anu Vesaniemi
HR-koordinaattori
+358 44 7360 381
etunimi.sukunimi@keskisuomalainen.fi

 

Salla Niskanen, HR-harjoittelija, syksy 2014

”Olen onnekas opiskelija siinä mielessä, että saan tehdä opintoihini kuuluvan työharjoittelujakson mielenkiintoisella HR-alalla, Mediatalo ESAssa. Hain paikkaa talon verkkosivustolla olevan harjoittelijahakemuksen avulla ja pääsin toiveideni mukaan harjoittelijaksi HR-tiimiin. Tulin taloon kehittämään erityisesti tulevaisuuden työelämässä tarvitsemiani taitoja ja oppimaan uutta alasta, jolle valmistun.

Harjoittelu on ollut toivomusteni mukainen ja siksi olenkin viihtynyt loistavasti. Täällä innostava työilmapiiri ja tekemisen meininki tempaavat heti mukaansa. Työpäiväni täyttyvät sopivan haastavista HR:n tehtävistä, jotka pitävät mielenkiinnon yllä.

Harjoittelu Mediatalo ESAssa on ollut omien opintojeni mielenkiintoisin ja opettavaisin osuus. Olen päässyt tutustumaan oman alani osaajiin ja tehnyt yhteistyötä eri yksiköiden kanssa. Mikään ei ole opettavaisempaa, kuin toimiminen uusien ja erilaisten ihmisten kanssa.”