Ajankohtaista

Mediatalo ESAn mediat ovat mukana kuluttajan arjessa

Vauhdita myyntiäsi Mediatalo ESAn medioilla, jotka kuuluvat tutkitusti kuluttajan arkeen ja joilla tavoitat alueen kuluttajat. Kattava mediapakettimme tavoittaa 94 % alueen väestöstä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle paras ratkaisu.

Yritysmyynti 03 7575 710 (ma–pe klo 8–16)


Tavoita kuluttajia kohdennetuissa teemasivuilla ja julkaisuissa, jotka huomataan ja luetaan tarkkaan, teemasivujen huomioarvo 83 %:

 

Kiekkokausi 2017–2018

Lahti on kiekkokaupunki ja kiekkojutut ovat suosituimpia sisältöjämme! Mediatalo ESAn oma kentällinen on mukana jokaisessa kotipelissä. Vie myyntisi maaliisi ja varaa näkyvyys lätkähuuman keskellä - It´s Hockey Time -paketeilla tavoitat taatusti enemmän ja vähemmän lätkästä kiinnostuneet.

Tutustu kauden kuumimpiin lätkätuotteisiin täältä

 

Etelä-Suomen Sanomien moduli-ilmoitukset

Tabloidin moduuleihin perustuvat hinnoittelumallit helpottavat mainostilan ostamista. Helpot lehti ja verkko –paketoinnit takaavat kattavan monikanavaisen näkyvyyden edullisesti.

Tabloidin mainosratkaisut ja hinnat löydät täältä
 

Luokitellut-ilmoitukset

Tabloidiin siirtymisen myötä Etelä-Suomen Sanomien ilmoituspalstat uudistuivat. Palvelemme Osta & Myy -palstan ilmoittajia luokitellut ilmoitukset -osastolla, joka ilmestyy lehdessä jokaisena ilmestymispäivänä. Selkeä luokkajako varmistaa ilmoituksesi huomaamisesi. Lisänäkyvyyttä ilmoitukseen saat lisäämällä ilmoitukseen värin tai jättämällä kuvallisen ilmoituksen.

Lue lisää ja jätä edullinen luokitellut-ilmoitus

 

 

 

 

Mediatalo ESAn medioilla tehdään kauppaa
YRITYSMYYNTI
+358 3 7575 710
yritysasiakkaat [at] mediataloesa.fi