Google -hakusanamainonta

Tee tuloksellista mainontaa Googlessa!

Google -hakusanamainonta vie yrityksesi ja palvelusi asiakkaasi ostopolulle silloin, kun potentiaaliset asiakkaasi etsivät tarjoamiasi tuotteita tai palveluita verkosta.

 

Googlen karttakuva havainnollistaa, mikä merkitys on hakusanamainonnalla.

Esimerkiksi kattoremonttia harkitseva lahtelainen kuluttaja etsii Googlesta palvelun tarjoajaa sanoilla ”kattoremontti”, ”kattoremontti Lahti” tai ”kattoremontti hinta”.

Karttakuvassa hakusanaa kuvaa moottoritie, jota pitkin asiakkaat kulkevat. Moottoritielle näkyvät yritykset ovat esillä heti, kun asiakas käynnistää haun. Numeroilla 2 tai 3 merkatut pisteet näkyvät vasta seuraavilla sivuilla haun jälkeen.

 Google moottoritie

 

 

Pysy mukana asiakkaan ostopolulla.


Kattava Google-markkinointipaketti Googlen

Hakusanamainonnassa teemme yrityksellesi oman tilin. Näin hakusanamainonta on läpinäkyvää ja tili on yrityksesi omistuksessa. Startin yhteydessä teemme hakusanatutkimuksen, jolla kartoitamme asiakkaidesi mahdolliset hakusanat ja niiden variaatiot. Kampanjan rakennuksessa otetaan myös huomioon yrityksesi toiminta-alue, jotta vältymme hukkakontakteilta.

Kaikkiin paketteihimme kuuluu

1.  Tilin rakennus
2.  Kampanjoiden ja mainosten suunnittelu
3.  Kampanjan rakentaminen
4.  Kampanjoiden jatkuva optimointi

Optimoimme käynnissä olevia kampanjoita jatkuvasti, jotta saamme hyödynnettyä parhaan mahdollisen tehon markkinoinnissasi. Saat raportit kuukausittain ja käymme ne kanssasi yhdessä läpi. Kaikissa Googlen paketeissa sivustollesi asennetaan myös seuranta ja näin pystymme tekemään optimoinnit mahdollisimman tehokkaasti.

Katsotaan yhdessä, millainen Google-markkinointipaketti vauhdittaisi parhaiten yrityksesi markkinointia ja tavoitteita!

Kysy lisää mediamyynnistämme.